Over Ons

Solar Maas & Waal 

We regelen het van A tot Z

Als gecertificeerd storingsmonteur van Solaredge en ABB/Fimer ben ik de afgelopen jaren heel wat storingen tegengekomen waarvan er een groot deel installatiefouten waren. Van woonhuis met 10 panelen tot zonneparken met meer dan 100.000 panelen, een installatiefout is snel gemaakt. Een veel voorkomende is, te dunne bekabeling gebruiken, of stekkers niet goed gemonteerd, met als gevolg grote kans op brandschade. Dus op het gebied van veiligheid valt nog heel wat te verbeteren. En dat moet ook, vandaar Solar Maas en Waal. Wij gaan voor veiligheid, kwaliteit en persoonlijke service. We regelen het van A tot Z voor de klant.

Dat begint bij een heldere vrijblijvende offerte. Dan installeren we het zonne-energiesysteem met eventueel een elektrische laadpaal, waar steeds meer behoefte aan is met elektrisch rijden, we regelen de btw teruggaaf voor de klant en de monitoring. Waar het bij de meeste bedrijven hier op houdt, gaan wij nog een stap verder.

Wij houden de monitoring op afstand in de gaten, dus zien meteen als er een storing is, en komen 1 keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt. Net als uw cv-ketel, heeft een omvormer ook zijn aandacht nodig voor een langere levensduur. Juist hier zit de extra veiligheid ingebouwd, bij 99% van de brandgevallen wordt dit niet ineens veroorzaakt maar is dat een langer proces, dus met ieder jaar een onderhoudsbeurt spoor je meteen deze problemen op. En als laatste maken we ook nog even de zonnepanelen schoon voor een goede opbrengst, daarmee onderscheiden wij ons. Daarbij geven we 10 jaar garantie op de omvormers en de installatie en op de meeste zonnepanelen 25 jaar. Voor een vrijblijvende offerte, bel of mail ons met wat Uw wensen zijn en wat Uw huidige jaarlijks verbruik is, dan kunnen we meteen een berekening

Vraag vrijblijvend een offerte aan